LA LUNA COACHING

Transformatief Coachen

Transformatief Coachen"A healer is not someone you go to for healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself"

Loop jij tegen bepaalde blokkades aan in je leven? Angst, trauma, pijn, innerlijke kind pijnen of wil je meer uit je leven halen? Lees dan snel verder over hoe we dit proces samen aan kunnen pakken.

Verandering speelt zich af op gedragsniveau, terwijl transformatie een bewustzijnssprong inhoudt. Gedragsverandering is meestal slechts een herconditionering: het vervangen van een of meer conditioneringen door andere en hopelijk betere patronen. Transformatie daarentegen gaat over het oplossen van alle conditioneringen. Omdat de meeste van onze conditioneringen onbewust zijn en voor onszelf niet zichtbaar, hebben we integere gidsen nodig die ons spiegels kunnen voorhouden waarin we op een veilige manier naar onze schaduw kunnen kijken.

De essentie van transformatief coachen: het scheppen van een veilige ruimte voor zelfobservatie, zodat met behulp van de juiste methoden transformatie plaats kan vinden. Transformatie gebeurt niet in het hoofd, maar in buik en hart…

Het is de ontplooiing van ons ware potentieel door het weghalen van alles wat ons spontane bloeiproces in de weg staat: beperkende overtuigingen, trauma’s, negatieve conditioneringen, onbewuste zelfsabotage, etc. Naarmate de blokkades verdwijnen komen ook de levenslust en de passie terug en wanneer je jouw levensmissie helder hebt gekregen en ook de energie hebt vrijgemaakt om die levenstaak tot stand te brengen, verloopt het proces meestal spontaan verder.

Een transformatiecoach is een soort vroedvrouw voor de wedergeboorte: de geboorte als het Hogere Zelf, de vlinder die lag te slapen in de rups 🦋

PRIJZEN & CANCELATION POLICY

Wat stoer dat jij op zoek bent naar verandering. Dat is stap 1 en daar mag jij supertrots op zijn.

Wil jij weten wat een coaching sessie inhoudt of wat ik voor je kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een bel- of video afspraak met mij.
PRIJZEN


Coaching sessie per uur: 95 euro
Soundhealing sessie 45 minuten: 50 euro
Privéles yoga 1 uur: 55 euro
Duoles yoga 1 uur: 66 euro
Groepsles op aanvraag

CANCELLATION POLICY


Wil jij de afspraak toch afzeggen? Doe dit dan 24 uur van tevoren. Indien dit niet gebeurt, wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.


CONTACT

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.


LA LUNA YOGA INSTAGRAM

1 week geleden
  • 6
  • 0
4 weken geleden
  • 29
  • 6
2 maanden geleden
  • 11
  • 0
2 maanden geleden
  • 27
  • 2