GWENNY MEES

Over mij

Over mij

Hi, ik ben Gwen - 39 jaar - doe zelf al jaren aan yoga en ben sinds 2020 Hatha-Yin-Vinyasa-Prenatal Yoga Teacher. Met dank aan Arhanta Yoga voor de mooie opleidingen. Ik geef prive- en duolessen, zodat je een volledig uur helemaal voor jezelf of jullie samen hebt.

En begin 2021 ben ik begonnen met de opleiding Transformatief Coachen via Bridgeman Academy. Om blokkades, die zijn ontstaan tijdens je verleden, te doorbreken door je holistisch te benaderen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Van overleven naar leven…

Als vrolijk expatmeisje kreeg ik op mijn 13e te maken met de vechtscheiding van mijn ouders. Mijn vader vertrok naar Amerika en mijn moeder had het emotioneel heel erg zwaar. Op dat moment was ik voor mijn gevoel het meest eenzame meisje in de wereld en besloot ik mijn muren omhoog te gooien. Niemand dichtbij laten en vooral niemand vertrouwen. Ik zou het in mijn leven wel alleen redden en heb elke afleiding gezocht om maar te vluchten van mijn verdriet. Een paar jaar later overleed mijn beste vriendin, dat was de druppel en ben ik naar het rijke Californische leven gevlucht. Het was een fantastische tijd, maar niet wat ik zocht. Terug in Nederland ben ik heel hard gaan werken, heb ik in de avonduren mijn HBO diploma gehaald en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Deze manier van leven ging goed, totdat ik voor de zoveelste keer in mijn eigen prullenbak op kantoor moest overgeven van mijn migraineaanvallen. Mijn energie was op en mijn put was diep en donker!

Dat was het moment om mijn leven om te gooien! En begon ik o.a. met yoga! Het was een zware weg, maar nu ben ik blij dat ik mensen weer kan toelaten in mijn leven. En kan leven vanuit mijn hart. Ik ben dankbaar voor de levenslessen, het heeft mij zoveel gebracht. Daarom geeft het mij enorm veel voldoening als ik iemand verlichting, kracht of liefde kan geven met de yogalessen en transformatie coaching.

Laten we er voor elkaar zijn, wees dat lichtpuntje in iemands leven, dat maakt de wereld mooier! Voor meer informatie en updates over yoga en TC, volg mij op instagram @laluna.yoga.nl

CONTACT

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.


LA LUNA YOGA INSTAGRAM

1 week geleden
  • 6
  • 0
3 weken geleden
  • 29
  • 6
2 maanden geleden
  • 11
  • 0
2 maanden geleden
  • 27
  • 2